Meer dan 150.000 soorten producten
Kopen bij een Belgisch bedrijf
Max. 10€ verzendkosten! 

Categorieën


 

Bagagedragers voor fietsen

Heeft u een fiets? Heb je ooit een manier gewenst om je bagage mee te nemen op de fiets? We hebben goed nieuws!

Ons bedrijf maakt bagagedragers voor fietsen. Deze worden bevestigd op de achteras van je fiets en je kunt er tassen en rugzakken aan vastmaken. Ze zijn er in verschillende maten, dus ze passen op bijna elke fiets. Ze zijn gemaakt van staal, dus ze zijn sterk genoeg voor alles van schooltassen tot koffers. En ze zijn gemakkelijk te installeren: alles wat nodig is, is een schroevendraaier en vijf minuten werk.

Wij houden van ons product omdat het mensen die van fietsen houden, maar niet graag spullen met zich meedragen, in staat stelt hun twee passies te combineren in één activiteit - en we weten dat als u dit nu leest, er een deel van u is dat het met ons eens is!

¬ 


 

We-kopen.be, de online fietsenwinkel met een uitgebreide en unieke voorraad

Of u nu op zoek bent naar een traditionele Vlaamse stadsfiets of een omafiets, een robuuste transportfiets of een leuke kinderfiets, in onze online fietsenwinkel vindt u altijd een ruime keuze. Houd je van een lange fietstocht, bekijk dan ons assortiment elektrische fietsen en toerfietsen (hybride of race). Fiets je korte afstanden naar je werk, bijvoorbeeld vanaf het station? Dan vindt u bij ons ook voordelige vouwfietsen. En voor alle sportievelingen hebben we een ruim assortiment mountainbikes en BMX'en. Allemaal met de beste prijsgarantie en uitgebalanceerde kwaliteit.

 

Fietsonderdelen, accessoires en componenten voor zowel traditionele fietsen als e-bikes.

Op zoek naar nieuwe fietsonderdelen of handige fietsaccessoires voor je (elektrische) fiets? Ook daar heeft online fietsenwinkel We-kopen.be een uiteenlopend assortiment van. Hiermee fietst je fiets weer soepel, comfortabel en veilig. Zo heb je met nieuwe buitenbanden en binnenbanden altijd goede grip op de weg, ben je met de juiste fietsverlichting zichtbaar voor andere weggebruikers, geniet je met een nieuw fietszadel van ongekend comfort en staat dankzij een solide fietsslot je fiets overal veilig geparkeerd. Wil je extra bagage of kinderen meenemen? Monteer dan een fietsmand, fietskrat, fietstas of een fietszitje op je fiets. En om je fiets in optimale conditie te houden vind je in onze online fietsenwinkel handig fietsgereedschap en diverse onderhoudsproducten.

 

Een online fietsenwinkel met snelle service en een enorme voorraad

Hallo! Heb je een vraag over de producten in onze online winkel? We zijn er om je te helpen. Onze deskundige medewerkers staan klaar om al je vragen te beantwoorden via live chat of per e-mail: info@we-kopen.be

Moeite met het kiezen van je nieuwe elektrische fiets? Gebruik onze online keuzehulp, die u in een paar klikken helpt de perfecte fiets voor u te kiezen. De keuzehulp bevat ook gemakkelijk te begrijpen afbeeldingen van elke fiets, zodat u ze goed kunt bekijken voordat u een aankoopbeslissing neemt - en het is gratis!

Alle producten uit onze online winkel zijn op voorraad in ons eigen magazijn, zodat je ze snel in huis hebt!