Meer dan 150.000 soorten producten
Kopen bij een Belgisch bedrijf
Max. 10€ verzendkosten! 

Categorieën


 

Loopfietsen met twee wielen

Loopfietsen met twee wielen zijn een geweldige manier om uw kind voor te bereiden op het rijden op een gewone fiets. Ze zijn licht van gewicht, dus zelfs jongere kinderen kunnen ze gebruiken, en ze hebben geen pedalen. In plaats daarvan leren kinderen hun evenwicht te bewaren en te sturen met hun voeten op de grond of op voetsteunen.

Ze zijn ook een geweldige optie voor kinderen die in het begin bang zijn om te fietsen. Ze zijn heel gemakkelijk te gebruiken, dus zelfs als je twijfelt of je kind wel kan leren fietsen, is dit een goede manier om te beginnen!

 

We-kopen.be, de online fietsenwinkel met een uitgebreide en unieke voorraad

Of u nu op zoek bent naar een traditionele Vlaamse stadsfiets of een omafiets, een robuuste transportfiets of een leuke kinderfiets, in onze online fietsenwinkel vindt u altijd een ruime keuze. Houd je van een lange fietstocht, bekijk dan ons assortiment elektrische fietsen en toerfietsen (hybride of race). Fiets je korte afstanden naar je werk, bijvoorbeeld vanaf het station? Dan vindt u bij ons ook voordelige vouwfietsen. En voor alle sportievelingen hebben we een ruim assortiment mountainbikes en BMX'en. Allemaal met de beste prijsgarantie en uitgebalanceerde kwaliteit.

 

Fietsonderdelen, accessoires en componenten voor zowel traditionele fietsen als e-bikes.

Op zoek naar nieuwe fietsonderdelen of handige fietsaccessoires voor je (elektrische) fiets? Ook daar heeft online fietsenwinkel We-kopen.be een uiteenlopend assortiment van. Hiermee fietst je fiets weer soepel, comfortabel en veilig. Zo heb je met nieuwe buitenbanden en binnenbanden altijd goede grip op de weg, ben je met de juiste fietsverlichting zichtbaar voor andere weggebruikers, geniet je met een nieuw fietszadel van ongekend comfort en staat dankzij een solide fietsslot je fiets overal veilig geparkeerd. Wil je extra bagage of kinderen meenemen? Monteer dan een fietsmand, fietskrat, fietstas of een fietszitje op je fiets. En om je fiets in optimale conditie te houden vind je in onze online fietsenwinkel handig fietsgereedschap en diverse onderhoudsproducten

 

Een online fietsenwinkel met snelle service en een enorme voorraad

Hallo! Heb je een vraag over de producten in onze online winkel? We zijn er om je te helpen. Onze deskundige medewerkers staan klaar om al je vragen te beantwoorden via live chat of per e-mail: info@we-kopen.be

Moeite met het kiezen van je nieuwe elektrische fiets? Gebruik onze online keuzehulp, die u in een paar klikken helpt de perfecte fiets voor u te kiezen. De keuzehulp bevat ook gemakkelijk te begrijpen afbeeldingen van elke fiets, zodat u ze goed kunt bekijken voordat u een aankoopbeslissing neemt - en het is gratis!

Alle producten uit onze online winkel zijn op voorraad in ons eigen magazijn, zodat je ze snel in huis hebt!