Meer dan 150.000 soorten producten
Kopen bij een Belgisch bedrijf
Max. 10€ verzendkosten! 

Vloerpaalhouder verzinkt 12 x 12 cm voor vierkante palen.

EP-1001103

Tijdelijk in prijs verlaagd!

15.54

Merk:
Hillhout
Leveringsterm:
2 - 3 weken
€ 12,95

Prijs:

€ 12,95

Productomschrijving:

De Vloerpaalhouder verzinkt 12 x 12 cm is een stevige en duurzame metalen houder, speciaal ontworpen voor het gebruik met vierkante houten palen van 12 x 12 cm. De houder is verzinkt, waardoor hij beschermd is tegen corrosie en roest. Deze houder is ideaal voor gebruik in bouw- en tuinprojecten waar houten palen worden gebruikt en waar de palen niet in de grond kunnen worden geplaatst.

 

Toepassingen:

 

  1. Rozenbogen: Rozenbogen zijn vaak gemaakt van houten palen, deze kun je in de houder zetten voor een stabiele en veilige ondersteuning.

  2. Tuinpalen: De houder kan worden gebruikt om tuinpalen in te zetten, zoals bijvoorbeeld bij het afbakenen van een tuin of het ophangen van een tuinscherm.

  3. Overkappingen: De houder kan worden gebruikt bij het bouwen van overkappingen, zoals bijvoorbeeld een terrasoverkapping of een schaduwdoek.

  4. Andere constructies: De houder kan ook worden gebruikt in andere constructies waar houten palen worden gebruikt, zoals bijvoorbeeld een pergola, een afdak of een marktkraam.

 

De houder is ontworpen voor gebruik op een stabiele en vlakke ondergrond, omdat de onderkant van de houder vlak is. Dit is belangrijk voor de veiligheid en stabiliteit van de constructie die je ermee maakt. De Vloerpaalhouder verzinkt 12 x 12 cm is een veelzijdig product dat een stevige basis geeft aan verschillende soorten constructies, waardoor ze veilig en duurzaam kunnen worden opgebouwd.

Dit product is verkrijgbaar in een verpakking van 1 of meerdere stuks. Wij adviseren om bij grotere projecten voldoende houders aan te schaffen.

 

Kan de houder worden vastgezet op een betonnen ondergrond?

 

Ja, de houder kan worden vastgezet op een betonnen ondergrond door middel van de 4 gaten onderaan de houder, deze gaten kunnen worden gebruikt om de houder te bevestigen op een betonnen ondergrond met geschikte bevestigingsmiddelen zoals bijvoorbeeld betonankers of bouten en moeren.

 

Is de houder geschikt voor gebruik met andere materialen dan houten palen?

 

De houder is specifiek ontworpen voor gebruik met houten palen van 12 x 12 cm. Het is niet aanbevolen om de houder te gebruiken met andere materialen, omdat dit de veiligheid en stabiliteit van de constructie kan aantasten. Het is het beste om de houder alleen te gebruiken voor de bedoelde toepassingen met houten palen.

 

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Afmetingen:
Overige kenmerken:
PDF documenten: