Meer dan 150.000 soorten producten
Kopen bij een Belgisch bedrijf
Max. 10€ verzendkosten! 

Tuinkast Carter (93 x 66 x 189 cm)

EP-290019

Tijdelijk in prijs verlaagd!

419.94

Merk:
Tuindeco
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 389,95

Prijs:

€ 389,95

Productomschrijving:

Houten opbergkast Carter : Een duurzame oplossing voor uw opbergproblemen.

 

De Carter tuinkast is een prachtige toevoeging aan elke tuin. Deze tuinkast is genoemd naar de 39ste president van de Verenigde Staten, President Carter, die zelf agrariër was en eigenaar van een pinda plantage. Dankzij zijn achtergrond als boer was President Carter op de hoogte van de noodzaak van extra opberg- en werkruimte in de tuin, en daarom is deze tuinkast naar hem vernoemd.

De Carter tuinkast is gemaakt van behandeld hout en inclusief dakleer, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over extra onderhoud. Het hout is behandeld zodat het bestand is tegen weersinvloeden, zoals regen en vorst. De tuinkast is een uitstekende keuze voor degenen die op zoek zijn naar een duurzame en stijlvolle oplossing voor hun opbergproblemen.

 

De veelzijdigheid van de Carter Tuinkast: Toepassingen en gebruiksmogelijkheden

 

De Carter tuinkast is meer dan alleen een opbergoplossing voor de tuin, het is een veelzijdige en functionele toevoeging voor elk buiten gebied. Hier zijn een aantal manieren waarop u deze tuinkast kunt gebruiken:

  1. Opslag: De Carter tuinkast biedt voldoende ruimte voor het opbergen van tuin- en werkgereedschap, zoals scheppen, schoffels, snoeischaar en tuingereedschap. Ook kunt u hiermee uw tuinkussens, tuinmeubelen en andere buitenbenodigdheden opbergen

  2. Werkplek: De tuinkast biedt een opgeruimde en beschutte werkplek voor het kweken van planten, het maken van tuinieren, of het repareren van gereedschap.

  3. Extra ruimte: U kunt de tuinkast ook gebruiken als extra ruimte voor opslag of als een extra kamer voor bijvoorbeeld uw gasten of als een hobbyruimte

  4. Decoratie: De tuinkast is een prachtige toevoeging aan uw tuin en kan ook gebruikt worden als decoratie

  5. Extra veiligheid: U kunt de tuinkast ook gebruiken als opslag voor waardevolle spullen die u wilt beschermen tegen weersinvloeden of dieven.

In samenvatting, de Carter tuinkast is een veelzijdige en functionele toevoeging voor elk buiten gebied. Het biedt voldoende ruimte voor opslag, een beschutte werkplek, extra ruimte, decoratie en extra veiligheid.

 

Wat is vuren hout?

 

Vuren hout is een populaire keuze voor bouw- en meubelprojecten vanwege zijn sterkte, duurzaamheid en betaalbare prijs. Het hout is afkomstig van de vurenboom, een snelgroeiende soort die vaak wordt geplant voor houtproductie.

Vuren hout is een zachte houtsoort, waardoor het gemakkelijk te bewerken is met handgereedschap of machines. Het is een goede keuze voor constructie- en framing hout, evenals voor meubelen en interieur afwerking. Vurenhout is ook geschikt voor binnen- en buitenbeplanking, bergingen.

Een van de belangrijkste voordelen van vurenhout is de prijs. Het is een van de goedkoopste houtsoorten die beschikbaar zijn en daarom een populaire keuze voor bouw- en meubelprojecten met een beperkt budget. Vurenhout is ook een duurzame keuze, omdat het snel groeit en kan worden geoogst uit verantwoord beheerde bossen.

Vurenhout heeft een lichte kleur en een fijn nerf patroon, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor projecten waar esthetiek belangrijk is. Het heeft echter wel de neiging om te krimpen en uit te zetten afhankelijk van de vochtigheidsgraad, dus er moet rekening mee worden gehouden bij het gebruik ervan.

In samenvatting, vurenhout is een betaalbare, duurzame en veelzijdige houtsoort die geschikt is voor een breed scala aan bouw- en meubelprojecten. Het is gemakkelijk te bewerken, heeft een lichte kleur en een fijn nerfpatroon en is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen.

 

Kan E-woodproducts de Carter tuinkast bij mij leveren?

 

E-woodproducts, leverancier van de Carter tuinkast, biedt een uitstekende service. Zij bellen u een half uur voor aankomst op en het bedrag voor verzending is maximaal 10 euro. Bovendien, hoe meer u bestelt, hoe lager het bedrag wordt. Vanaf 200 euro mag u rekenen op gratis levering.

 

Wat zijn de afmetingen van deze product?

 

  • Lengte: 93 cm

  • Diepte: 66 cm

  • Hoogte: 173 / 189 cm

 

Is er een montage optie beschikbaar?

 

In het pakket vindt u altijd een handleiding en al het benodigde bevestigingsmateriaal. Indien gewenst, kunt u ook kiezen voor professionele montage door één van onze vakkundige monteurs. De prijs hiervoor kunt u zien tijdens het bestelproces.

 

Wat is de duurzaamheid van de Carter tuinkast?

 

De Carter tuinkast heeft het FSC-label, wat betekent dat het gemaakt is van hout uit verantwoord beheerde bossen.

Kiezen voor E-woodproducts is dus ook kiezen voor een duurzame wereld.

 

Wat is een FSC-label?

 

E-woodproducts zet zich in voor de natuur en het milieu. Daarom heeft de Carter tuinkast het internationaal erkende FSC-label, wat betekent dat het gemaakt is van hout uit verantwoord beheerde bossen. Kiezen voor een Carter tuinkast van E-woodproducts betekent dus ook kiezen voor een duurzame wereld.

 

Neem contact met ons op

 

Bent u geïnteresseerd in ons assortiment en heeft u vragen?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om u te helpen en te beantwoorden al uw vragen. U kunt ons bereiken via telefoonnummer +32 484 13 78 50 of per email. Wij kijken ernaar uit om van u te horen en u verder te helpen.

Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Noord-Europees Vuren Hout
Leeftijd:18 tot 99
Gewicht (kg):60 kg.
Behandeld:Ja
FSC-nr:SCS-COC-005219-PA
Constructie:Voorgemonteerde rabatdelen op een stevig raamwerk
Afmetingen:
Hoogte:174 / 189
Breedte:93
Diepte:66
Overige kenmerken:
Aantal personen nodig voor montage:2
Dakbedekking:Rabatdelen en EPDM-rubberfolie
Vloer:Houten vloer
Nokhoogte:189
Wanddikte:16mm.
PDF documenten:
Montage handleiding (PDF):Handleiding Tuinkast Carter