Meer dan 150.000 soorten producten
Kopen bij een Belgisch bedrijf
Max. 10€ verzendkosten! 

Tuinkast Bush (99 x 72 x 182 cm)

EP-290044

Tijdelijk in prijs verlaagd!

455.94

Merk:
Tuindeco
Leveringsterm:
1 - 9 werkdagen
€ 399,95

Prijs:

€ 399,95

Productomschrijving:

Houten tuinkasten, een mooi gamma!

Houten tuinkasten zijn een geweldige manier om opslag en stijl toe te voegen aan uw buitenruimte. U vindt ze in verschillende vormen en maten, zodat u er een kunt kiezen die perfect bij uw tuin past. Ze zijn ook gemakkelijk te installeren en gaan jaren mee.

Deze Tuinkast Bush heeft 2 schappen, en het dakleer wordt er ook bijgeleverd.

Houten tuinkasten zijn gemaakt van hout, dus je moet ze met zorg behandelen. Als je het hout gaat verven of beitsen, zorg er dan voor dat dit door een ervaren professional wordt gedaan. Zo niet, dan kunt u het altijd laten zoals het is - het hout is immers al behandeld, en zal dus jaren meegaan. Een jaarlijkse behandeling met houtolie wordt wel aangewezen om de duurzaamheid van dit product te optimaliseren!

Ze zijn gebouwd om dingen te bewaren.

Houten tuinkasten zijn gemaakt om dingen in op te bergen. Ze zijn perfect voor het opbergen van uw tuingereedschap, maar ze kunnen ook worden gebruikt om andere dingen in op te bergen die u nodig hebt in uw tuin. Als u een zwembad of hot tub heeft, kunnen houten tuinkasten al uw zwembadaccessoires en benodigdheden bevatten. Ze zijn ook zeer geschikt voor het opbergen van voorwerpen zoals vogelvoeders of vogelhuisjes.

Je kan er heel creatief mee zijn.

U kunt heel creatief zijn met houten tuinkasten. U kunt ze gebruiken om een buitenruimte te creëren die eruitziet als een kleine kamer of studeerkamer. Het is een geweldige manier om uw vuilnisbakken en andere dingen die lelijk zijn te verbergen.

U kunt houten tuinkasten ook gebruiken om de planten in uw tuin te verbergen, zodat u er niet de hele tijd naar hoeft te kijken. Zo ziet uw tuin er veel aantrekkelijker uit.

Zijn deze grote objecten bij u thuis te leveren?Uiteraard! Omdat wij een goede service belangrijk vinden, bellen wij u een half uurtje voor aankomst op. Bij E-woodproducts bedragen de verzendkosten maximaal 10 euro! Hoe meer je bestelt, hoe lager dit bedrag wordt! Vanaf 200 euro mag u rekenen op gratis levering.Alle afmetingen op een rij:

  • Lengte: 99 cm
  • Diepte: 72 cm
  • Hoogte: 182 cm


Montage:In dit pakket vindt u steevast een handleiding en al het nodige bevestigingsmateriaal.

Indien u dit wenst, kan deze tuinkast ook ter plaatse gemonteerd worden door een van onze vakmensen. U kunt deze prijs zien tijdens het bestelproces.Hebben wij nog andere tuinkasten in ons gamma?

Jazeker, we hebben er meer dan 10 in ons aanbod.

FSC:


Als leverancier van houten bergingen draagt E-woodproducts het milieu een warm hart toe. Daarom gaat ook ons beleid hand in hand met de natuur en draagt dit product het internationaal erkende FSC-label. Dat betekent dat dit product gemaakt is met hout uit verantwoord beheerde bossen. Kiezen voor E-woodproducts is dus ook kiezen voor een duurzame wereld.

Besluit!

Een houten tuinkast is een geweldige aanvulling op elke tuin, of die nu groot of klein is.

Het is een meubelstuk dat verschillende doeleinden kan dienen. Het kan worden gebruikt om gereedschap, planten en zelfs voedsel in op te bergen. U zult ook merken dat het handig is als plek om te zitten als u in uw tuin werkt.

Het beste aan houten tuinkasten is dat ze duurzaam zijn en lang meegaan. Ze gaan vele jaren mee zonder dat er grote reparaties of onderhoud aan verricht hoeft te worden!

Reviews zijn welkom!

Reviews zijn een krachtige manier voor klanten om hun ervaringen en meningen met anderen te delen.

Daarom waarderen we uw feedback, en we willen dat u weet dat we die op prijs stellen. We willen u ook belonen voor het nemen van de tijd om uw ervaring met ons te delen, dus dit is wat u moet doen:


Wij belonen onze klanten die beoordelingen sturen regelmatig met waardebonnen, dus zorg ervoor dat u van deze mogelijkheid gebruik maakt!

En vergeet niet: als u ons een beoordeling met foto's stuurt, is de kans groot dat deze wordt beloond!


Productspecificaties:

Algemene kenmerken:
Materiaalsoort:Noord-Europees Vuren Hout
Leeftijd:18 tot 99
Gewicht (kg):85 kg.
Behandeld:Ja
FSC-nr:SCS-COC-005219-PA
Constructie:Voorgemonteerde rabatdelen op een stevig raamwerk
Afmetingen:
Hoogte:182
Breedte:99
Diepte:72
Overige kenmerken:
Aantal personen nodig voor montage:2
Dakbedekking:Rabatdelen en EPDM-rubberfolie
Vloer:Houten vloer
Nokhoogte:182
Wanddikte:16mm.
PDF documenten:
Montage handleiding (PDF):Handleiding Tuinkast Bush