Contacteer We-kopen.be

.

U kunt ons mailen, bellen of schrijven.

Onze contactgegevens

Bellen+32 484 13 78 50
  
Maileninfo@we-kopen.be
  
Schrijven             E-Products Europe BVBA
 Patijntjestraat 107
 9000 Gent
 België
 

Wie is wie?Wie is We-kopen.be?

 
We-kopen.be is een webwinkel van E-Products Europe BVBA. Onze hoofdzetel bevindt zich in Gent, en ons distributiecentrum in Lebbeke. Wij hebben een wagenpark van bestelbusjes, en kiezen er voor om met eigen personeel de bestelde producten veilig en ongeschonden bij u te leveren.
 
In tegenstelling tot andere internetbedrijven, profileren wij ons niet als een bedrijf die de bestelde producten al één dag later bij uw thuis bezorgt. Wij kiezen echter voor ecologisch interessante routes. Onze planningsdienst groepeert de verschillende stops en geeft een bestelbusje pas groen licht als deze voldoende geladen is. In de praktijk worden 95% van de bestellingen binnen de 2 weken geleverd.
 
Een punt waarop wij ons wel graag profileren is het volgende. Wij zijn een op en top Vlaams / Belgisch bedrijf! Alhoewel wij niet afkeurig staan ten opzichte van buitenlandse bedrijven, vinden wij het creëren en aanbieden van werkgelegenheid in Vlaanderen / België wel belangrijk!
 
Ten slotte willen wij nog graag iets vertellen over “klantentevredenheid”. Wij zijn sinds 2012 actief op het internet met verschillende webwinkels. Onder het motto van “één slechte review, is er één teveel” gaan wij elke dag enhousiast aan de slag. Omdat wij elke klant met respect behandelen, en eventuele problemen met een bestelling steeds op een correcte manier afhandelen, hebben wij nog geen minder goede reviews op het internet kunnen vinden. En dit houden we graag zo ...